Naše lyofilizované Olomoucké tvarůžky byly vybrány firmou ČESKÉ BEDÝNKY jako produkt, který reprezentuje Českou republiku. Přesvědčte se sami, proč jsou naše Olomoucké tvarůžky tak oblíbené.
Mrazem sušená niva. Lyofilizovaná niva je krásně křupavá a dokonale se rozpadne v puse.
Baleno ve skle.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Popis produktu
Složení: 100 % lyofilizované tvarůžky (tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170)
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25°C.
Země původu: Česká republika.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 1589 kJ / 380 kcal, Tuky: 2,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g, Sacharidy: 3,9 g, z toho cukry: 3,9 g, Bílkoviny: 84 g, Sůl: 13,2 g.
Lyofilizované tvarůžky
Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány. Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnější chuť než jak je znáte.
Kousky využijete k nastrouhání jako koření, dochucovadlo nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale také cibulačce. Nezaváháte ani tehdy, kdy je jen tak zchroupete jako snack. Oproti věnečkům jsou křehké a lehce je rozdrtíte na prach.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůžků.
Sýrečky plné bílkovin
Tvarůžky nám nabízí především bílkoviny. Výborné je, že zároveň obsahují jen velmi málo tuku. Nevýhodou je, že je v nich poměrně hodně soli. Vyrábí se zráním, a to nejčastěji z kravského mléka.
Díky svému vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku se jeví jako ideální potravina pro dietu a sportovce.
Jedinečná chuť a výrazná vůně, kterou zná určitě každý. Pravé Olomoucké tvarůžky jsou naprosto nezaměnitelné a my je nyní nabízíme v lyofilizované formě.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace je speciální metoda sušení ovoce, která spočívá v prudkém zmražení ovoce a následném sušení při nízkém tlaku. Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.
Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.
Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizované olomoucké tvarůžky |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Lyofilizované přírodní pařené nitě - řecké bylinky. Představujeme jedinečné nitě, které jsou dokonalou svačinkou a zaručí vám skvělý gastronomický zážitek. S délkou cca 12 cm...
Lyofilizované přírodní pařené nitě - natural. Nitě jsou lahodnou pochoutkou, kterou si zamilujete. S délkou cca 12 cm jsou ideální nejen pro děti, ale také pro všechny, kdo...
Lyofilizované přírodní pařené nitě - gyros jsou neuvěřitelně lahodnou svačinkou pro každou příležitost. Nitě dlouhé cca 12 cm, jsou ideální nejen pro děti, ale také pro...