Mrazem sušený sladkoplodý jeřáb. Věděli jste, že Sladkoplodý červený jeřáb je opadavý stromek, který pochází z Moravy? Stromek má kulovitý tvar a roste do velikosti 10 - 15 m. Plody zrají od září, mají atraktivní, červenou barvu a využívají se k přímému konzumu, na sušení nebo k dalšímu zpracování. U nás prochází procesem lyofilizace (sušení mrazem).
Vypěstováno a lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované potraviny |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizovaný sladkoplodý jeřáb |
Země původu: | Česká republika |
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
IW
Ivan Wichterle
Skvělé!!!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.