Taky milujete exotické ovoce? Ty neskutečné barva a neznámé chutě! Třeba taková papája. Zvenku nenápadná tykev vypadající jako kombinace dýně, melounu a manga, která skrývá sytě oranžovou dužinu zdobenou desítkami černých semen. Mrazem sušená papája je skvělou pochoutkou pro malé i velké.
Uzrálo v původní krajině. Lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Popis produktu
Složení: 100 % lyofilizovaná papaya.
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.
Země původu: Vietnam.
Výživové údaje na 100 g výrobku
Energetická hodnota: 1 645 kJ / 393 kcal, Tuky: 0,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g, Sacharidy: 82 g, z toho cukry: 71 g, Bílkoviny: 4,6 g, Sůl: 0,09 g
Lyofilizovaná papaya
Sušená papája je lahodným exotickým potěšením. Papája je bohatá na antioxidanty, vlákninu a beta karoten.
Lyofilizovaná papája je složena ze 100% ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Sušené kousky papáji využijete při pečení koláčů a vyrábění raw dezertů. Skvěle osladí vaši snídani, ať už si rádi pochutnáváte na ovesné kaši, müsli nebo jogurtu.
Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 900 g čerstvého ovoce.
Lyofilizovaná papaya
Je přirozeně bohatá na vlákninu, antioxidanty a beta karoten. Dokonce bylo prokázáno, že obsahuje více beta karotenu než mrkev a více vitamínu C než kiwi. Z minerálních látek v ovoci najdeme podstatné množství draslíku, hořčíku a vápníku. Papája spolehlivě zažene chuť na sladké a zároveň poskytne tělu energii a živiny.
V sušeném ovoci můžou přírodní cukry krystalizovat a tvořit na něm povlak. Tento přirozený proces nesnižuje kvalitu ovoce, naopak je známkou toho, že nebylo chemicky ošetřováno.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku.
Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.
Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.
Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované potraviny |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizované granátové jablko |
Země původu: | Vietnam |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 450 g čerstvého ovoce. Dozrálo v původní krajině! Lyofilizováno v ČR.
Podobné produkty
Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 450 g čerstvého ovoce. Dozrálo v původní krajině! Lyofilizováno v ČR.