Jahody lyofilizované (sušeno mrazem) - PLÁTKY

Jahody získaly ocenění VÝROBEK OLOMOUCKÉHO KRAJE 2024.

Jakmile naše mrazem sušené jahody ochutnáte, už nebudete chtít žádné jiné. Díky šetrnému procesu sušení mrazem jsou lyofilizované jahody plné vitamínů a živin. Jsou bohatým zdrojem vitamínu C a vlákniny. 

Vypěstováno a lyofilizováno v ČR. 

Lyofilizace - metoda sušení mrazem. 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 16.201816/10PL 16.201816/25PL 16.201816/50PL 16.201816/100PL Zvolte variantu
81 Kč / ks 176 Kč / ks 348 Kč / ks 681 Kč / ks od 81 Kč / ks 72 Kč bez DPH 157 Kč bez DPH 311 Kč bez DPH 608 Kč bez DPH od 72 Kč bez DPH 810 Kč / 100 g 704 Kč / 100 g 696 Kč / 100 g 681 Kč / 100 g
Kategorie: České ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100% jahody
Země původu: Česká republika

Popis produktu

Složení:  100 % lyofilizované jahody.

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C

Země původu: Česká republika.

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota na 100 g: 1580 kJ / 377 kcal. Tuky: 4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g. Sacharidy: 67 g, z toho cukry: 60 g, Bílkoviny: 8 g, Sůl: 0 g. 

JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)

O jahodách

Jahody lyofilizované pocházejí z České Republiky a jsou vyrobeny z 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Na výrobu 100 g lyofilizovaných jahod je potřeba přibližně 1000 g čerstvých jahod. 

Lyofilizované jahody plné vitamínů a minerálů

Sluneční paprsky a vůně čerstvých jahod, to je pro nás ideální léto. Jahody si ale díky lyofilizaci můžete dát kdykoliv a vychutnat si tak jejich chuť i vůni stejně, jako v létě.

Jahody jsou významným zdrojem vitamínu C, obsahují jej dokonce více než citrusy. Dále jsou bohaté na minerály, železo a kyselinu listovou, je tedy jasné, že se vyplatí je mít po ruce. Naše ručně sbírané lyo jahody jsou výjimečné ovoce plné zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace v nich zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě a Vy si je tak můžete vychutnat naplno.

V našem sortimentu si navíc můžete vybrat jahody ve třech podobách - celé, nakrájené na plátky i v prášku.

JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)
JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 

Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: