Krásný den! Tradičně se dostáváme všichni do předvánočního shonu. Vaše objednávky v pořádku přijímáme, nicméně se v tomto období věnujeme převážně výrobě, proto mějte prosím strpení, pokud čekáte delší dobu na vyřízení dotazů. Největší efekt má pro nás emailová komunikace, neboť si k ní můžeme večer sednout a na vše odpovědět. Další info je k posledním objednávkám v tomto roce Pokud objednáte do 15. 12. 2024 jsme schopni expedovat ještě před Vánoci a věříme, že i dopravci dovedou ještě doručit Váš balíček včas. Po tomto datu uděláme maximum, ale garantovat už nic nemůžeme. Mějte poklidné dny a užívejte si je :) S pozdravem za tým Lyopotraviny Lenka Bláhová

Lyofilizovaná niva (sušeno mrazem)

Mrazem sušená niva. Lyofilizovaná niva je krásně křupavá a dokonale se rozpadne v puse.

Lyofilizace - metoda sušení mrazem.

 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
94 Kč / ks 181 Kč / ks 446 Kč / ks 890 Kč / ks 1 765 Kč / ks od 94 Kč / ks 84 Kč bez DPH 162 Kč bez DPH 398 Kč bez DPH 795 Kč bez DPH 1 576 Kč bez DPH od 84 Kč bez DPH 188 Kč / 100 g 181 Kč / 100 g 178 Kč / 100 g 178 Kč / 100 g 177 Kč / 100 g
Dostupnost: Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 180.2018180.50 180.2018180.100 180.2018180.250 180.2018180.500 180.2018180.1000 Zvolte variantu
Lyofilizovaná niva (sušeno mrazem)
Niva lyofilizovaná sušená mrazem
Tip PŮVOD ČESKÁ REPUBLIKA
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Odvážné tvrzení? Vyzkoušejte - pochopíte!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Sušení do 42 °C zachovává vitamíny i minerály.
Výhradně ruční zpracování všech surovin.
Ručně zpracováno!
Pečlivá kontrola každého kousku.
Žádný překup!
Žádný překup!
Suroviny od českých farmářů sklizeny v plné zralosti.

Detailní popis produktu

Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizovaná niva. Složení nivy: mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, ušlechtilá plíseň Penicillium roqueforti. Sušina: 52 %. Tuk v sušině: 50 %.

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C, aby se zachovala maximální čerstvost a chuť.

Země původu: Česká republika. 

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 gramů: 2408 kJ / 575 kcal, tuky: 49 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 31 g, sacharidy: 2,2 g, z toho cukry: 2,2 g, bílkoviny: 34 g, sůl: 7,8 g.

Niva plísňový sýr lyofilizováno (sušeno mrazem)

Lyofilizovaná niva

Lyofilizovaná niva je krásně křupavá a dokonale se rozpadne v puse. Díky tomuto inovativnímu procesu získáváte lahodné sýrové delikatesy, které nejen potěší vaše chuťové buňky, ale přináší i výživné benefity. Dopřejte svým smyslům jedinečný zážitek a vyzkoušejte naši nivu ještě dnes. Na výrobu 100 g lyofilizované nivy spotřebujeme přibližně 180 g čerstvé suroviny.

Naše niva je prostě prima

Znáte to, rádi byste si na cestu přibalili i váš oblíbený sýr, nemáte ale možnost jej uchovat delší dobu v chladu. Sýry jsou obecně nabité bílkovinami, a tak jednoduše zaženou hlad, proto se hodí je mít vždy po ruce. Díky lyofilizaci je to možné. 

Naše lyofilizovaná niva je pohodlným způsobem, jak mít sýr kdykoliv s sebou. Je totiž vhodná jak pro venkovní dobrodružství, tak třeba na vaření bez nutnosti chlazení. Přidat ji můžete i do sýrových omáček nebo pomazánek, které si pak skvěle vychutnáte třeba s našimi lyofilizovanými korbáčiky.

Niva je výjimečný sýr s robustní chutí, plný zdraví a bílkovin. Díky šetrnému procesu lyofilizace v ní zůstává veškerý nutriční obsah, vůně i chutě a Vy si jí tak můžete vychutnat naplno.

Proces lyofilizace pomáhá zachovat přirozenou chuť nivy a zároveň ji zesiluje. Výsledkem je sytější a bohatší chuťový zážitek ve srovnání s tradičními nivami.

Niva plísňový sýr lyofilizováno (sušeno mrazem)
Niva plísňový sýr lyofilizováno (sušeno mrazem)

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace je speciální metoda sušení ovoce, která spočívá v prudkém zmražení ovoce a následném sušení při nízkém tlaku. Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Země původu: Česká republika
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
R Avatar autora | 4.8.2023
Vynikající chuť - lepší, než jsem čekal!
5
Z Avatar autora | 14.2.2023
Opravdu výborné.
5
LJ Avatar autora | 9.11.2022
Výborné

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: