Mrazem sušená niva. Lyofilizovaná niva je krásně křupavá a dokonale se rozpadne v puse.
Baleno ve skle.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Niva plísňový sýr lyofilizováno (sušeno mrazem) - DÁREK VE SKLE
O nivě Luba snil už dlouho, ale stále nebyl čas ji usušit. Já nivě moc neholduji, takže jsem jeho touhu moc nesdílela. Konečně na ni ale došlo a musím uznat, že je fantastická. Já si vybírám spíše kousky bez zelené plísně, tyto části jsou více aromatické. Zatím každý, kdo ochutnal, byl absolutně nadšený. Doufejme, že i VY!
Použití:
Při vzorkování jsme zjistili, že jsou sýry neuvěřitelně žravé :). Když si vezmete jeden, za chvíli Vám to nedá a jdete pro další. Lyofilizovaná niva má výhodu, že si ji můžete vzít kamkoli a nezkazí se Vám a zároveň víte, že máte po ruce opravdu zdravou svačinku, nebo chuťovku. Lehce ji také rozdrolíte třeba do pomazánky, nebo třeba špaget.
Lyofilizovaná niva je krásně křupavá a dokonale se rozpadne v puse.
Doporučujeme také, jako netradiční dárek, protože je pravděpodobně jediná na světě svého druhu.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných sýrů připadá cca 180 g čerstvých sýrů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 0.1 kg |
Složení: | mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, ušlechtilá plíseň Penicillium roqueforti. Sušina: 52 %. Tuk v sušině: 50 %. |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 2408 kJ 575 kcal Tuky: 49 g z toho nasycené mastné kyseliny: 31 g Sacharidy: 2,2 g z toho cukry: 2,2 g Bílkoviny: 34 g Sůl: 7,8 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 180 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.