S sebou na cesty maso i sýry? Máme dva v jednom :)
Jste milovník masa i sýrů?
Vychutnejte si tuto dokonalou kompinace lyofilizovaných Olomouckých tvarůžků a bio hovězího masa z českého chovu.
Detailní popis produktu
Fakt Maso! - Hovězí sušené maso - OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY - baleno ve sklenici
Zlatý hřeb všech chutí, pokud milujete sýry obzvlášť tvarůžeky, přijdete si na své. Tvarůžek je napuštěny do masa, tak se prolínají všechyn chutě krásně dohromady. Při samotném sušení masa tvarůžky na povrchu lehce zkaramelizují a v ústech se mísí sladko slaná chuť.
Sklenice se ne vždy hodí, obzvlášť, když si chcete vzít maso s sebou na hory, nebo na výlet. Proto Martin začal balit maso také do kvalitních nepropustných doypack sáčků, které maso skvěle ochrání před vlhkostí a celé balení je lehoučké, takže Vám nezabere v batohu místo, ani neztěžkne.
Spojili jsme síly a vznikl tento úžasný a velmi netradiční produkt!
Martin se pustil do sušení BIO hovězího masa a přidal naše lyofilizované tvarůžky. Řeknete si, že to v dnešní době není už nic netradičního, ale Martin pozvedl sušené hovězí maso na úplně jiný level!
Když ochutnáte, hned pochopíte, že se jedná o úplně nový produkt na českém trhu. Jak sám Martin říká: "Ladil jsem naše maso celé dva roky, než jsem se odvážil jít s ním na trh".
Složení: hovězí maso BIO (z ekologického zemědělství), lyofilizované Olomoucké tvarůžky 2 % (tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170).
Na 100 g sušeného výrobku bylo použito 320 g hovězího masa.
Bio sušené hovězí maso s příchutí je tepelně opracovaný masný výrobek sušený horkým vzduchem.
Na produkty našich partnerů nelze uplatňovat žádné slevy, pokud nejsou nastaveny z naší strany.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Z regionu |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 0.19 kg |
Složení: | hovězí maso BIO (z ekologického zemědělství), směs bylinek a sůl 2 % (jedlá sůl, bylinky). |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.