S sebou na cesty.
Sušené maso jinak! Jen hovězí bio maso a koření, nic víc.
Detailní popis produktu
Fakt Maso! - Hovězí sušené maso - CHILLI - s sebou na cesty
Sklenice se ne vždy hodí, obzvlášť, když si chcete vzít maso s sebou na hory, nebo na výlet. Proto Martin začal balit maso také do kvalitních nepropustných doypack sáčků, které maso skvěle ochrání před vlhkostí a celé balení je lehoučké, takže Vám nezabere v batohu místo, ani neztěžkne.
Chilli je v mase decentní, to proto aby podpořilo škálu chutí, které se v mase
nacházejí. Chuť chilli je podpořená bylinkami, tudíž je velice pestrá. Po vložení
do úst se rozvine obrovská škála chutí, která graduje decentní pálivostí na
jazyku.
Sušené BIO hovězí maso je čistá bílkovina, která je smíchaná s čerstvě usušenými bylinkami a solí. Všechny suroviny pocházejí od regionálních dodavatelů.
Martin se pustil do sušení BIO hovězího masa. Řeknete si, že to v dnešní době není už nic netradičního, ale Martin pozvedl sušené hovězí maso na úplně jiný level!
Když ochutnáte, hned pochopíte, že se jedná o úplně nový produkt na českém trhu. Jak sám Martin říká: "Ladil jsem naše maso celé dva roky, než jsem se odvážil jít s ním na trh".
Při degustaci nám tady lítaly naše i Martinovy děti a moc toho pro nás nezbylo... Lidově řečeno, sežraly nám Martinovo sušené hovězí pod rukama :).
Složení: hovězí maso BIO (z ekologického zemědělství), směs chilli a papriky 2 % (jedlá sůl, chilli, uzená paprika).
Na 100 g sušeného výrobku bylo použito 320 g hovězího masa.
Bio sušené hovězí maso s příchutí je tepelně opracovaný masný výrobek sušený horkým vzduchem. V žádné ze tří příchutí není kuchyňská sůl.
Na produkty našich partnerů nelze uplatňovat žádné slevy, pokud nejsou nastaveny z naší strany.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Z regionu |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 0.19 kg |
Složení: | hovězí maso BIO (z ekologického zemědělství), směs bylinek a sůl 2 % (jedlá sůl, bylinky). |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.