Mrazem sušené jablečné kousky výborně chutnají a voní jako čerstvé ovoce. Skvěle dochutí ovesnou kaši, jogurty nebo domácí dezerty. Vychutnejte si lyofilizovaná jablíčka kdykoliv během dne.
Vypěstováno a lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizovaná jablka |
Země původu: | Česká republika |
4,5
2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
4
LK
Lucie Kristlová
Sušená jablka byla výborná, velké kusy. Avšak nepřiměřeně vysoká cena 388 Kč/100 g za jablka vypěstovaná v ČR? V porovnání se sušeným mangem, které putuje půl světa do ČR za 267 Kč/100g.
A
Administrator
(Administrátor)
Dobrý den Luci, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Cena jablíček je ovlivněná člověkohodinami. Sami si je zpracováváme a vzniká zde i odpad. Mango nakupujeme už zpracované a my jej pouze lyofilizujeme. Také zde ovlivňuje cenu i výtěžnost a doba sušení. U jablek je doba sušení delší a výtěznost je u jablek nižší (z 10 kg) než u manga. Snad se mi podařilo cenotvorbu trochu vysvětlit. S pozdavem Lenka Bláhová
5
BB
Blanka Brožová
Jablíčka jsou chutná a na přání mi je namleli na prášek.Jsem spokojená.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.