Mrazem sušený černý rybíz. Malé kyselé černé bobule ze zahrádek našich babiček jsou každoroční letní rutinou. Jsou doslova nadupané vysokou dávkou vitamínu C. Přihoďte si lyofilizovaný rybíz do kaše, smoothies nebo ho použijte na ozdobu dezertů.
Vypěstováno a lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % černý rybíz |
Země původu: | Česká republika |
5,0
2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
JJ
Jan Jiránek
velmi chutné
5
MC
Marie Císařová
Výborná chut , pravý černý rybíz.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.