Tmavá čokoláda 58,5% Tanzanie s českými jahodami, kokosem a růžemi z Damašku - Míšina čokoláda
Čokoláda BEAN TO BAR pouze z kakaových bobů.
Tmavá čokoláda z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie s jahodami, kokosem a květy damašských růží.
Novinka od Míšiné čokolády, kterou si fakt zamilujete! Očekáváme po první soutěži opět zlaté medaile... Je fakt výborná!
V letních měsících je možné zakoupit ořechy v čokoládě, čokoládové produkty a výrobky, které potřebují specifickou teplotu do 25 °C, na Scuk.cz pod naší značkou, kdy se vozí chlazeným autem, nebo pouze přes osobní odběr v Zábřehu. Děkujeme za pochopení, ale výrobky by k Vám prostřednictvím dopravce nedorazily v pevném stavu.
Detailní popis produktu
TMAVÁ ČOKOLÁDA 58,5% TANZANIE S JAHODAMI, KOKOSEM A RŮŽEMI
Ke kakaovým bobům v čokoládové dílně Míši Dohnálkové, přidali české jahody a kokos z naší výroby a vznikla tak jemná čokoláda, která voní a chutná po jahodách a kokosu. Čokoládu ještě posypali květy těch nejvoňavějších damašských růží.
Růže damašská patří mezi nejcennější rostliny na světě, krásně voní a má spoustu úžasných vlastností, proto s ní určitě potěšíte všechny skvělé ženy ve vašem blízkém okolí :-)
Na závěr čokoládu zabalili do obalu se spoustou růží.
Nejsou použita žádná umělá barviva a dochucovadla. Čistá čokoláda bez Éček a chemických příměsí.
Potěší Vás i složení! Čokoláda je totiž veganská, bez laktózy.
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené jahody, sušený kokos, květy růží.
Obsah kakaové sušiny: nejméně 58,5 %
Hmotnost: 50g
Minimální trvanlivost: 1,5 roku od data výroby.
Hmotnost suroviny (g) | 100 |
Energetická hodnota (kJ) | 2370 |
Energetická hodnota (kcal) | 569 |
Tuky celkové (g) | 41 |
Nasycené mastné kyseliny (g) | 25 |
Sacharidy využitelné (g) | 39 |
Cukry celkové (g) | 35 |
Bílkoviny celkové (g) | 6,6 |
|
0,02 |
Na produkty mimo naši výrobu nelze aplikovat žádné slevy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Míšina čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.