Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Připravili jsme pro Vás tuto delikatesu, která získává jemné aroma díky nakládání do zeleniny a koření.
Složení výrobku: jehněčí pečené maso (ČR) - hřbet, kýta, plec (89% před tepelnou úpravou), cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, koření
Hmotnost: 210 g
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOBROTY Z MASA |
---|---|
Záruka: | > 6 měsíců |
Hmotnost: | 0.534 kg |
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |
Energetická hodnota: | 443kJ/105kcal |
Tuky: | 3,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,6g |
Sacharidy: | 0,5g |
z toho cukry: | méně než 0,5g |
Bílkoviny: | 18g |
Sůl: | 1,0g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.