Krásný den! Tradičně se dostáváme všichni do předvánočního shonu. Vaše objednávky v pořádku přijímáme, nicméně se v tomto období věnujeme převážně výrobě, proto mějte prosím strpení, pokud čekáte delší dobu na vyřízení dotazů. Největší efekt má pro nás emailová komunikace, neboť si k ní můžeme večer sednout a na vše odpovědět. Další info je k posledním objednávkám v tomto roce Pokud objednáte do 15. 12. 2024 jsme schopni expedovat ještě před Vánoci a věříme, že i dopravci dovedou ještě doručit Váš balíček včas. Po tomto datu uděláme maximum, ale garantovat už nic nemůžeme. Mějte poklidné dny a užívejte si je :) S pozdravem za tým Lyopotraviny Lenka Bláhová

Pšeničná tortilla s krůtí šunkou a zeleninou

Vyzkoušejte jednoduchý a chutný recept na pšeničnou tortillu s krůtí šunkou, mozzarellou, slaninou, bazalkou a kukuřicí. Rychlá příprava a lahodné ingredience zaručí, že si tento pokrm oblíbíte jako skvělou večeři nebo oběd.

 

 

Ingredience:

  • 1 pšeničná tortilla
  • 4 plátky krůtí šunky
  • 100 g light mozzarelly, nakrájené na plátky
  • 2 plátky slaniny, nakrájené na menší kousky
  • Lístky čerstvé bazalky
  • 3 lžíce kukuřice (může být konzervovaná)

Postup:

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Na pečicí papír položte pšeničnou tortillu.
  3. Na tortillu rovnoměrně rozložte plátky krůtí šunky, mozzarelly, nakrájenou slaninu, lístky bazalky a kukuřici.
  4. Tortillu pečte v předehřáté troubě přibližně 7 minut, dokud není sýr rozpuštěný a okraje tortilly lehce křupavé.
  5. Vyjměte tortillu z trouby a nechte ji chvíli vychladnout.
  6. Nakrájejte tortillu na menší kousky a podávejte.

 Doufáme, že si tuto lahodnou pšeničnou tortillu užijete stejně jako my! Přejeme vám dobrou chuť a příjemné kulinářské zážitky!

 

Skvělé recepty na náš blog připravila foodblogerka a nutriční specialistka Romana Haramia, kterou najdete také na Instagramu pod názvem @fit_hit_romana_haramia.