Pšeničná tortilla s krůtí šunkou a zeleninou
Vyzkoušejte jednoduchý a chutný recept na pšeničnou tortillu s krůtí šunkou, mozzarellou, slaninou, bazalkou a kukuřicí. Rychlá příprava a lahodné ingredience zaručí, že si tento pokrm oblíbíte jako skvělou večeři nebo oběd.
Ingredience:
- 1 pšeničná tortilla
- 4 plátky krůtí šunky
- 100 g light mozzarelly, nakrájené na plátky
- 2 plátky slaniny, nakrájené na menší kousky
- Lístky čerstvé bazalky
- 3 lžíce kukuřice (může být konzervovaná)
Postup:
- Předehřejte troubu na 180 °C.
- Na pečicí papír položte pšeničnou tortillu.
- Na tortillu rovnoměrně rozložte plátky krůtí šunky, mozzarelly, nakrájenou slaninu, lístky bazalky a kukuřici.
- Tortillu pečte v předehřáté troubě přibližně 7 minut, dokud není sýr rozpuštěný a okraje tortilly lehce křupavé.
- Vyjměte tortillu z trouby a nechte ji chvíli vychladnout.
- Nakrájejte tortillu na menší kousky a podávejte.
Doufáme, že si tuto lahodnou pšeničnou tortillu užijete stejně jako my! Přejeme vám dobrou chuť a příjemné kulinářské zážitky!
Skvělé recepty na náš blog připravila foodblogerka a nutriční specialistka Romana Haramia, kterou najdete také na Instagramu pod názvem @fit_hit_romana_