Ovesná kaše s ovocem a ořechy
Přinášíme vám recept na ovesnou kaši s ovocem a ořechy, která je nejen lahodná, ale také plná živin a energie na celé dopoledne. S použitím kvalitních ingrediencí z našeho e-shopu si můžete vychutnat bohatou chuťovou paletu ovesných vloček, osvěžujících lyofilizovaných malin a kakaových bobů, doplněnou o křupavost BIO kešu oříšků. Užijte si zdravou a vyváženou snídani jako skvělý začátek každého dne!
Ingredience:
- 1 hrnek ovesných vloček (lyopotraviny)
- 1 a 1/2 hrnku mléka (použít můžete i rostlinné mléko)
- Lyofilizované maliny (lyopotraviny)
- Kakaové boby od (lyopotraviny)
- 1 banán
- Máslo z hořké čokolády (na ozdobení)
- Lyofilizovaný prášek z BIO rakytníku (lyopotraviny)
- BIO kešu oříšky nebo jiné ořechy dle preference (lyopotraviny)
Postup:
-
Příprava ovesné kaše: V hrnci smíchejte ovesné vločky s mlékem a přiveďte k varu. Vařte za občasného míchání asi 5-7 minut, nebo dokud kaše nezhoustne.
-
Příprava ovocného toppingu: Mezitím nakrájejte banán na plátky.
-
Dokončení kaše: Jakmile je kaše hotová, přidejte do ní lyofilizované maliny a kakaové boby, které zakoupíte na našem e-shopu.
-
Podávání: Kaši posypte lyofilizovaným práškem z BIO rakytníku a BIO kešu oříšky. Ozdobte každou porci plátky banánu a kousky hořké čokolády.
Vyzkoušejte skvělou snídaňovou kaši, která je plná chutí a živin. Přejeme vám dobrou chuť a parádní začátek dne plný energie a radosti!
Skvělé recepty na náš blog připravila foodblogerka a nutriční specialistka Romana Haramia, kterou najdete také na Instagramu pod názvem @fit_hit_romana_