Lyofilizovaný včelí pyl je zázračná superpotravina
Jedním z nejúčinnějších přírodních prostředků, obsahujících unikátní koktejl biologicky účinných látek s obdivuhodnými léčivými vlastnostmi je lyofilizovaný včelí pyl.
Jak dokáže včelí pyl prospět našemu zdraví
Tento přírodní zázrak obsahuje nejbohatší známý zdroj vitamínů A, B, C, D, E a K, antioxidantů, proteinů, aminokyselin a minerálů, stejně tak jako velké množství látek s přirozeně antibiotickým účinkem.
Tato superpotravina je nejsilnějším dosud známým antioxidantem, který dokáže ochránit vaše tělo před účinky volných radikálů a tím zmírnit účinky mnoha chronických onemocnění a oddálit projevy stárnutí jako například vrásky. Pomůže vám revitalizovat vaše vlasy, dodá jim pevnost a lesk, zrychlí jejich růst a zabrání jejich nadměrnému vypadávání. Funguje také jako skvělý prostředek pro zvýšení imunity, který oceníte zejména v období chřipkových epidemií nebo při rekonvalescenci. Díky svým unikátním vlastnostem dokáže lyofilizovaný včelí pyl zmírnit projevy nejrůznějších alergií a zlepšit metabolismus, což u lidí s nadváhou pomáhá při hubnutí. Odstraňuje střevní problémy a výrazně pomáhá při nemocech srdce, jater, oběhového systému i potížích s cukrovkou. Pánové ocení i jeho preventivní a léčivé účinky při potížích s pohlavním ústrojím a prostatou.
Jak užívat lyofilizovaný včelí pyl
Abyste využili všech vlastností včelího pylu naplno, měl by pyl projít fermentací v medu. Rozmíchejte 100 g pylu ve směsi ze dvou polévkových lžic medu a pěti lžic převařené vlažné vody. Vzniklou směs nechte odpočívat 3 dny. Poté můžete užívat 1 - 2 lžičky denně. Hotovou kaši skladujte v uzavřené nádobě v lednici.