Kešu v mléčné čokoládě
Vyzkoušejte lahodné kešu oříšky v mléčné čokoládě, plné zdravých tuků a bílkovin! Vhodné jako sladkost ke kávě, dokonalá svačina během dne nebo chutný dárek.
Složení produktu
Složení: kešu ořechy 25 %, mléčná čokoláda 75 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, sušená syrovátka, mléčný cukr, leštící složka, přírodní vanilkové aroma). Alergeny: stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu, sójový lecitin.
Skladování: Skladujte v suchu, v teplotě max. do 25° C.
Země původu: Nizozemí.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 2341 kJ / 561 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 34 g (14,9 g), Sacharidy (z toho cukry): 53,5 g (43,9 g), Vláknina: 1,9 g, Bílkoviny: 9,3 g, Sůl: 0,14 g
Kešu v mléčné čokoládě
Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Ano, to jste tady správně! Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Na výrobu se používají pouze kešu vysoké kvality a velikosti.
Kešu jsou obecně nutričně bohatou pochoutkou, jsou napěchované bílkovinami, vlákninou, antioxidanty, železem a dalšími minerálními látkami. Kombinace polevy z mléčné čokolády s kešu je jako stvořená ke zdravému mlsání pro děti i dospělé.
Benefity kešu oříšků
Kešu ořechy jsou navíc bohatým zdrojem minerálů, a sice železa, zinku, manganu, mědi, fosforu a hořčíku. Kromě toho obsahují také kyselinu listovou, vitamín B, E a K a omega-3 a omega-6 polynenasycené mastné kyseliny.
Bolí vás často hlava? Pak vyzkoušejte kešu oříšky, obsahují totiž fytosteroly, díky kterým vás hlava přestane dříve bolet. Kešu oříšky jsou účinné také na bolesti hlavy, které jsou způsobeny změnou hladiny cukru v krvi.
Další dobrou zprávou je, že mají kešu ořechy díky obsahu hořčíku, který je pro tělo velmi důležitý, skvělý vliv také na naši psychiku. Pomáhají lidem, kteří trpí nervozitou a stresem a mají psychicky náročné povolání.
Jakmile naše mrazem sušené jahody ochutnáte, už nebudete chtít žádné jiné. Díky šetrnému procesu sušení mrazem jsou lyofilizované jahody plné vitamínů a živin....
Vyzkoušejte lyofilizovaný banán. Díky sušení mrazem si zachová chuť, vůni i vitamíny, takže si ho můžete vychutnat na 100%. Banány jsou všeobecně známé, jako zdravá svačina,...
Lyofilizovaný mátový prášek je složen ze 100 % máty bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Chuť lyofilizovaných bylinek je velmi intenzivní, stehně, jako...
Vyzkoušejte naše mrazem sušené plátky z červené řepy. Tenké plátky krásně voní po červené řepě a chutnají skvěle. Chipsy neobsahují žádné konzervanty ani přidaný...
Mrazem sušený česnek drcený. Česnek je nepostradatelným kořením v kuchyni. Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku, protože má...
Taky milujete exotické ovoce? Ty neskutečné barva a neznámé chutě! Třeba taková papája. Zvenku nenápadná tykev vypadající jako kombinace dýně, melounu a manga, která skrývá...
Mrazem sušené mango je plné vitamínů, chutí a minerálních látek. Mrazem sušené mango chutná jako čerstvé a má příjemnou barvu, protože je vyrobeno z pečlivě vybraných...
Minimum rozlámaných oříšků. U nás nakupujete BIO kešu ořechy v nejvyšší kvalitě a největší velikosti - W240. Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. Kešu...
Para ořechy natural BIO jsou skvělým doplněním selenu. Jeden denně stačí, ale je těžké toto dodržet. Naše para ořechy nejsou vůbec suché, naopak čekejte pořádnou dávku...
Bio lískové ořechy natural vám dodají energii, zdravé tuky, minerály, vitamíny a antioxidanty. Tyto ořechy nejsou solené ani pražené.
Vlašské ořechy nemají, jako jediné, BIO značku. Není však potřeba, protože jsou přirozeně v BIO kvalitě. Získáváme je totiž výkupem přebytků ze zahrádek v našem okolí. Jsou...
Připravili jsme je pro vás BIO RAW mandle nakrájené na plátky pro snadné a rychlé použití. Jsou oloupané, takže vám nebude dělat starosti žádná slupka, rovnou je můžete použít...
BIO tygří ořechy - to je výborná pochoutka! Tyto plody chutnají trochu jako mandle, trochu jako kokos, ale jsou mnohem sladší.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.